ballagás


, , Elballagtak az iskola nyolcadikosai bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elballagtak az iskola nyolcadikosai

Elballagtak az iskola nyolcadikosai

Embey-Isztin Gabriella osztályfőnök, Nyúli Edina igazgatónő, Neubauer Rudolf polgármester, Gelle Katalin védőnő, Kiss Máriuszné Teri néni, a pedagógusok, a Szülői Munkaközösség, a Kis Morgó Óvoda dolgozói, a Vilcsek Gyula Alapítvány, a Kismarosi Oktatásfejlesztési Alapítvány, a Börzsöny Borostyán Vadásztársaság, diáktársak, szülők, hozzátartozók és barátok búcsúztak a 2017-18-as tanév tanév nyolcadikosaitól a Vilcsek Gyula Általános Iskolában június … Folytatás

, , , Elköszöntek a nagycsoportosok a Kis Morgó Óvodától bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elköszöntek a nagycsoportosok a Kis Morgó Óvodától

Elköszöntek a nagycsoportosok a Kis Morgó Óvodától

Május 31-én a Barátcinege, június 1-jén pedig a Szalamandra csoport intett búcsút az ovinak a Kismarosi Művelődési Ház nagytermében, hogy ősztől már az iskolában okosodjanak és ügyesedjenek tovább.  A Barátcinegék ballagása: ” template=”/home/virtual/kisdunaujsag/www.kismarosikikialto.hu/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]   Elbúcsúztak a Szalamandrák is: ” template=”/home/virtual/kisdunaujsag/www.kismarosikikialto.hu/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]

, , 2017-ben is elballagtak a nyolcadikosok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017-ben is elballagtak a nyolcadikosok

2017-ben is elballagtak a nyolcadikosok

Június 17-én elballagtak a Vilcsek Gyula Általános Iskola nyolcadik évfolyamos növendékei. Élményekben gazdag, tartalmas és boldog további diákéveket kívánunk nekik! Az esemény képekben:

, , , , Elballagtak a nagycsopisok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elballagtak a nagycsopisok

Elballagtak a nagycsopisok

Június 1-jén a Vidra, 2-án pedig a Rajzos csiga csoport köszönte meg az óvó néniknek és a dadusoknak az esztendőkön át való szeretetteljes gondoskodást, játékot, nevelést, tanítást. A gyerekek ősztől már az iskolapadokban kamatoztatják mindazt a tudást, amit az oviban kaptak.

, Elballagtak a kismarosi nyolcadikosok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Elballagtak a kismarosi nyolcadikosok

Elballagtak a kismarosi nyolcadikosok

Szombaton elballagtak a Vilcsek Gyula Általános Iskola nyolcadikos diákjai. Úgy mondták, egymást nem fogják elfelejteni, akárhová is veti őket az élet. Mi is szívből kívánjuk nekik, hogy így legyen! A Kikiáltó szerkesztősége nevében sok erőt, kitartást és természetesen sok sikert kívánunk az ifjaknak a további iskolai évekhez! Végül és elsősorban pedig fergeteges nyarat Nektek!