jazz


, , Ilyen volt Pálinkás Gergely smooth jazz estje képekben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ilyen volt Pálinkás Gergely smooth jazz estje képekben

Ilyen volt Pálinkás Gergely smooth jazz estje képekben

Október 20-án este Pálinkás Gergely (gitár) és zenekara (Szappanos György – basszusgitár, “Nagy Gergely” Gero – zongora, Nagy Nándor – dob) okozott örömet az igényes zene kedvelőinek a Kismarosi Művelődési Házban. Az élményről Ivor Andrea képei mesélnek:

, , , Szombaton Jazzmaros – katt a videókra! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Szombaton Jazzmaros – katt a videókra!

Szombaton Jazzmaros – katt a videókra!

Akinek még kétségei akadnak azzal kapcsolatban, hogy mivel is töltse a szombat estéjét, az nyugodtan kattintson az alább elhelyezett videókra. Kiváló előadók, csodálatos zene: igazi csemege a Dunakanyar programpalettáján. Jazzmaros, hajrá!  Jegyrendelés: Bognár Noémi – 0620/551- 87-14 vagy muvhazkismaros@gmail.com. Figyelem, elővételben jóval kedvezőbb az ár! Vörös Niki Quartet: Váczi Eszter Quartet: Strausz Eszterék:    

, , , , Jazz délelőtt gyermekeknek a könyvtárban bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Jazz délelőtt gyermekeknek a könyvtárban

Jazz délelőtt gyermekeknek a könyvtárban

Kiváló gyerekprogramnak bizonyult április 30-án Vörös Niki, Strausz Eszter és Vörös László jazz délelőttje a könyvtárban. Hogy ez valóban így volt, arról az alábbi fotók is tanúskodnak. “Nagyon köszönjük, Vörös Niki – Jazz Gyerekeknek, szuper jó koncert volt! ❤️Gyertek máskor is 😉” – olvasható a bibliotéka facebookos posztjában.