Adománygyűjtés

1
1459

Ahogy arról már hírt adtunk korábban, múlt vasárnap (24-én) késő délután ismét tűz volt Kismaroson, egy lakóház felső szintje égett le. Az eset a Pipacs utca 2-ben történt, a Rozmaring tér közelében. Az ott élő idős, nyugdíjas házaspár háza lakhatatlanná vált, jelenleg szívességből a szomszéd telken lévő nyaralóban laknak. Az emeleten található berendezési tárgyak, iratok, bútorok a tűzben mind megsemmisültek. A károsultaknak – az igen nehéz helyzetükre való tekintettel – hétfőn azonnali gyorssegélyt utalt ki az Önkormányzat, a polgármester döntése alapján. A romeltakarításra és az állagmegőrzésre a család mellett önkéntesek is azonnal jelentkeztek, így a héten már ezek a feladatok megoldódnak. Az újjáépítéshez azonban további segítségre van szükségük. Kismarosi civilek kezdeményezésére adománygyűjtés indul a bajbajutottak megsegítésére. Ennek lebonyolításában működik közre a kismarosi BÉE egyesület és a Kismarosi Kikiáltó.

Felajánlásaikat az alábbi – a BÉE egyesület által kezelt – CIB banknál vezetett számlaszámra várjuk: 10700457-43333406-51100005. Az utalásnál a megjegyzés rovatba kérjük írják bele: „TŰZKÁROSULT JAVÁRA„.

Az adománygyűjtés február 29-én zárul le, az eredményéről, és az összeg felhasználásáról a Kismarosi Kikiáltó beszámol. Minden forint hozzájárul a bajbajutottak megsegítéséhez. Sok kicsi, sokra megy.

DSC08210 DSC08211 DSC08212 DSC08214

1 hozzászólás

  1. […] a Börzsönyligetiek Érdekképviseleti Egyesületének szervezésében közzétett adománygyűjtési akcióban, február 29-ig 21 embertől (családtól) érkezett felajánlás. Az adományozás módja, a BÉE […]

Comments are closed.