A rózsaszín ló, az ólomüveg és az indián – rajzszakkörök kiállítása a magyar kultúra napja alkalmából

0
1164

Fiatal tehetségeket bemutatni mindig hálás feladat, de a kiállítás, – ami most a művelődési házban látható, és amelyet a kultúra napjára rendeztek meg éppen – párját ritkító. Még egy nagyobb városnak, vagy meghirdetett képzőművészeti pályázatnak is díszére válna. Eddig is tudtuk, hogy sok tehetség formálódik az értő kezek alatt, de így összegyűjtve egészen kiforrott munkákat láthatunk.

Az első dicséret természetesen az alkotókat illeti. Gratulálunk gyerekek! Nem tudjuk, hányan lépnek közületek művészi pályára, de ha felnőtt korotokban is így meglátjátok majd a világban a szépet, akkor nem fogtok unatkozni sosem. Nem lennénk azonban meglepve, ha néhányan ezt választanátok életpályának.

A következő elismerés szóljon a szülőknek, akik meglátják és kézben tartják gyerekeik tehetségét, nem sajnálva időt, pénzt és fáradságot, hogy a lehető legjobb helyen alkossanak.

Köszönet és hála a gyerekekkel foglalkozó szakembereknek, Borz Alexandrának, Wiedermann Katalinnak és Magda Bálintnak. Sokkal többször kellene észre vennünk: az igaziak, akiknek szemük van a látásra, mindent ki tudnak hozni tanítványaikból. Értéket teremtenek és jó szóval mutatnak utat. Becsüljük meg a munkájukat, mert valódi iránytűk!

Végvári Györgyi

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”455″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”100″ number_of_columns=”6″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/elnimusz/public_html/www/kismarosikikialto/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]