A Zöld Híd Régió Nkft. lakossági tájékoztatása a közszolgáltatási ellátást biztosító matricák ügyében

0
919
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

KEDVES ÜGYFELEINK!
A hulladékszállítás díjköteles! MÉG NAGYSZÁMÚ ÜGYFÉLNEK NINCS 2016‐OS MATRICÁJA!
Az ügyfelek többsége rendszeresen befizeti szolgáltatás igénybevételi számláit és nincs tartozása a Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. felé. 2015 során folyamatosan felhívtuk hátralékos Ügyfeleink figyelmét, hogy rendezzék tartozásukat. A 6500 hátralékos Ügyfélből tájékoztatásaink után 800 Ügyfél rendezte elmaradásait. Még mindig maradt azonban 5700 olyan háztartás, amelyik már 120 napon túli tartozást halmozott fel és ez a napi üzemeltetésben is jelentős gondokat okoz. A Zöld Híd Régió Kft. számukra nem küldte ki a 2016-­os évre érvényes matricát. A közszolgáltató ismételten kéri a tartozásban érintett Ügyfeleit, hogy legyenek szívesek kifizetni a hulladékgazdálkodási szolgáltatás ellenértékét! 2016. január végétől elkezdjük a matricák ellenőrzését, minden szolgáltatást igénybevevőnél. Ha nem találjuk az edényzetre kiragasztott, érvényes matricát, kénytelenek vagyunk azt feltételezni, hogy az ügyfél nem kívánja a hulladékát elszállíttatni! A nem fizető ügyfeleink hulladékát a továbbiakban nincs lehetőségünk elszállítani.

Tisztelettel kérjük ezért a tartozással rendelkező Ügyfeleinket, hogy 2016. január 22­‐ig (péntek) fizessék meg a hátralékukat! Igény esetén, kérelemre részletfizetési lehetőséget is biztosítunk. Kérjük, aki a számlarendezésben érintett, az haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az ismert címeken és elérhetőségeken: ugyfelszolgalat@zoldhid.hu, 06‐40­‐201‐026, www.zoldhid.hu.

A közszolgáltató a 2016‐os matricák postázását tavaly decemberben befejezte. Ismételten felhívjuk figyelmüket, hogy az érvényes, 2016. évi matrica szükséges ahhoz, hogy 2016. január 01‐től a hulladékokat el tudjuk szállítani! A Zöld Híd Nonprofit Kft. célja változatlan: hosszú távon és a megszokott magas színvonalon biztosítani a szolgáltatásokat.

KÖSZÖNJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÉT!

Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. hulladékgazdálkodási közszolgáltató
www.zoldhid.hu, www.facebook.com/www.zoldhid.hu/