A Zöld Híd tájékoztatója

0
963
Megjött a szemét (fotó: Aradi-Szilveszter)

Kedves Ügyfelünk!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a nem fizetõ Ügyfeleink hulladékát 2015. augusztus 1-tõl már nem áll módunkban elszállítani, azaz csak az érvényes (2015-ös sorszámú) matricával rendelkezõ gyűjtõedényben és a szabványos hulladékgyűjtõ zsákokban elhelyezett hulladékokat gyűjtjük be.

(A matricát a számlalevélhez mellékelve küldi ki a társaság, amennyiben nincs matrica, a Zöld Híd ügyfélszolgálatánál lehet igényelni.)

Munkatársaink csak az érvényes matrica alapján tudják eldönteni, hogy az adott Ügyfél, háztartás szerepel-e társaságunk számlázásában. Sajnos Ügyfeleink tartozása elérte az 500 millió forintot: ennyi pénzbõl 9 hónapon keresztül tudnánk biztosítani az összes dolgozónk munkabérét.
A 90 napot meghaladó tartozások esetén Társaságunk a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint egy követeléskezelõ cég szolgáltatásait veszi igénybe az adók módjára történõ behajtás során.
A gyűjtõedényeket és gyűjtõzsákokat a gyûjtési nap reggelén 06:00 óráig kérjük az ingatlanok elé kihelyezni.
Honlapunkon a „Hulladékgyűjtések rendje” linkre kattintva megtalálhatja a településekre lebontott Gyűjtési naptárat, valamint a jelenleg érvényes közszolgáltatási díjainkat is.

Társaságunk a környezet védelmét kiemelten fontosnak tartja, ezért támogatjuk az elektronikus, papírmentes számlázást. Spóroljon a papírral, spóroljon az idejével Ön is! Váltson e-SZÁMLÁRA! Rendelje meg szolgáltatásunkat honlapunkon vagy ügyfélszolgálatunknál!
Kérjük, a hulladékszállítási díj határidõre történõ megfizetésével segítse szolgáltatásunk változatlan színvonalon történõ fenntartását!

Köszönjük szíves figyelmét és együttműködését!
a Zöld Híd Régió Nonprofit Kft. dolgozói

Kék szám (számla reklamáció): 06-40-201-026
Központi szám: 06-28-561-200
E-mail elérhetõsége: ugyfélszolgalat@zoldhid.hu
Honlap elérhetõség: www.zoldhid.hu
Személyes ügyfélfogadás:
Gödöllõ: hétfõ 08:00 – 18:00 és csütörtök 08:00 – 16:00
Veresegyház: szerda 08:00 – 18:00 és péntek 08:00 – 14:00