Csaknem 2,5 millió forintot nyert a Könyvtár

2
1602

A Nemzeti Kulturális Alap 2015 márciusában kiírt egy könyvtáraknak szóló, szakmai eszközfejlesztésre és berendezésre fordítható pályázatot. A Pest Megyei Könyvtár javaslatára, és az alapkövetelmény teljesülése folytán – miszerint jelentős alapterület növekedésnek kell megvalósulnia, ami a februári költözés során be is következett –, belevágtunk. 

Kemény munka volt, abszolút járatlanként ebben a világban, de szerencsére sok segítséget kaptam, amit ezúton is megköszönnék, kiemelve önkéntes segítőimet: Stummer Juditot, aki a technikai részben állta a sarat, és Szabó Zsófiát, aki pedig a pályázatokkal kapcsolatos szakmai tudását adta bele.

Elkészült, beadtuk, és vártunk….egészen a múlt hétig, amikor pedig jött egy értesítés, miszerint nyertünk, méghozzá 2.442.235 forintot. A legjobb huszonötben vagyunk benne!

Most jön a java, nemsokára újra jön a dobozolás, csomagolás, kipakolás, de azért örülünk. Nagy feladat lesz ez is, be is kell zárnunk majd egy időre, de utána egy teljesen megújult, modern könyvtárat élvezhetnek majd olvasóink, és a nem olvasóink is. 🙂

Csadó Klaudia

nka

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. […] világban, majd az elbírálás is eléggé elhúzódott, de végül jól megérdemelt jutalomként elnyertük a támogatást, 2.442.235 forintot. Kemény és izgalmas munka volt, de szerencsére sok segítséget kaptam, […]

Comments are closed.