Elkészült a Gálhegyi út javítása

1
1359

A kivitelezés során a leginkább tönkrement, kátyús részeket javították ki, illetve állították helyre aszfaltozással. A Gálhegyi út a korábban megnyert, a 10% önrésszel együtt, összesen 21 millió forintos Belügyminisztériumi vis maior pályázat keretében lett helyreállítva. Az eredetileg nyert 103 nm-es útjavításra szóló pályázati részösszeget az elmúlt téli időszakok kátyúsodása miatt, az Önkormányzat kiegészítette, hogy a lehető legtöbb elromlott szakaszt helyre lehessen állítani. Így összesen 145 nm lett kijavítva a Gálhegyi út 1800 méteres teljes hosszán.

Ez a pályázat még 3 kismarosi útszakaszt érint: a Lejtő utca megromlott minőségű részeinek kijavítása, továbbá a Vörösbegy és a Harangvirág utcák burkolatának, aszfaltozással való helyreállítása történik meg ennek a projektnek a keretében.

 

20170411_174735

 

 

1 hozzászólás

  1. […] Kismaros Önkormányzata 19 millió 132 ezer forintot nyert belterületi utak helyreállítására a Belügyminisztérium vis maior pályázatán 2016-ban, ennek az összegnek a felhasználásával történik útfelújítás a Vörösbegy, Harangvirág és Lejtő utcákban. Ehhez a pályázathoz tartozik a Gálhegyi út kátyúzása is, amely munka már elkészült. […]

Comments are closed.