Idén is lesznek Csirip táborok Kismaroson

0
1086

Kedves Gyerekek!
Idén is várunk nyári tematikus táborainkban! Ha tavaly jól érezted magad, idén újra várunk! Válassz a táboraink közül és hozd el a testvéreidet, barátaidat is!

Színjátszó tábor – 2016. június 27 – július 01.
Vezeti: Dobay Márta
Ebben a táborban különféle játékok és kalandok nyomán megismerkedhettek a színjátszás alapjaival: lesznek beszédgyakorlatok, mozgásos próbák, jelmezkészítés. A tábor végére szervezett bemutatóra a szüleidet is várjuk! Részvételi díj: 20.000 forint.

Karate tábor – 2016. július 04 – július 08.
Vezeti: Kelemen Ákos
Ha szeretnél megismerkedni ezzel a sporttal, de még nem volt merszed megtenni az első lépést, itt az idő! Ez a néhány nap egyrészt jó szórakozás és testmozgás, másrészt arra is jó, hogy kiderüljön: a kismarosi karate csoportban a helyed! Részvételi díj: 15.000 forint.

Fazekas tábor – 2016. július 04 – július 08.
Vezeti: Császár Kata
A tábor alatt megismerhetitek a fazekasság rejtelmeit, az agyagbányászattól a formázásig. Ha ügyes a kezed van, és szeretsz formázni, gyere! A tábor után tovább fejlődhetsz a fazekas szakkörben. A foglalkozásokra 6-10 éveseket várunk.
Részvételi díj: 15.000 forint.

Állatbarát tábor – 2016. július 11. – július 15.
Vezeti: Heinczné Cserni Katalin
Szereted az állatokat? Gyere az állatbarátok közé! Itt közelebbről megismerkedhetsz a kutyával, a macskával, a madarakkal, a halakkal. Megnézheted, mivel foglalkozik az állatorvos. Kipróbálhatod azt is, hogy hogyan „működik” egy vakvezető kutya, és még állatbemutatón is vehetsz részt, sőt, ismerkedhetsz Morgó patak élővilágával is. Részvételi díj: 20.000 forint.

Csillagjáró tábor – 2016. július 18 – július 22.
Vezeti: Néder Katalin
Szereted a természetet? Szeretnél búvárkodni, kutatni benne? Számos kísérletet, vizsgálatot mutatunk be neked, amivel még többet tudhatsz meg a természet rejtelmeiből! Madarászunk, patakászunk, kirándulunk a Dunakanyar szívében, Kismaroson. Max. létszám 15 fő. Jelentkezni 7 éves kortól lehet. Részvételi díj: 25.000 forint.

Indián tábor (max 15 fő) 2016. július 25 – július 29.
Vezeti: Zelei Zsolt
Tudtad, hogy a kismarosi szigeten régebben indiánok tanyáztak? Nyomukba eredhetsz, sátrat építhetsz, totemoszlopot emelhetsz, batikolhatsz és gyöngyöt fűzhetsz, egyszóval minden olyasmit csinálhatsz, amit dédszüleink, amikor indiánost játszottak. Jelentkezni 7 éves kortól lehet. Részvételi díj: 25.000 forint.

Kis háziasszonyok tábor (max. 15 fő) 2016. július 25 – július 29.
Vezeti: Végvári Györgyi és Zelei Borbála
Szeretsz a konyhában sertepertélni? Kipróbálhatod magad itt is! Amit főzünk, meg is esszük. Ráadásul vendégeink is lesznek: ebben az időben spanyol egyetemisták önkénteskednek Kismaroson, talán tanulunk tőlük néhány finom fogást, vagy táncot és dalocskát. Részvételi díj: 20.000 forint.

Sport tábor 2016. augusztus 1-augusztus 5-ig

Vezeti: Burik Éva (Jeszi) kézilabda és Szomorjai Richárd foci
Ki ne maradjon a sport! Jeszi (Burik Szandi anyukája) és Ricsi vállalkoztak arra, hogy egy kicsit megmozgassanak benneteket nyáron is. A nagy meleget kivédve délelőtt a kéziseknek, késő délután a focistáknak lesznek edzések. Ugye jó lesz a barátokkal így játszani a nyáron?! (Foglalkozások 9-12 óráig és 16-19 óráig) Részvételi díj: 15.000 forint.

Számítástechnika tábor 2016. augusztus 8 – augusztus 12.

Vezeti: Moór Róbert és Ungi Dániel
Szeretnél betekintetni a robotika és a programozás titkaiba? Meg akarod ismerni a fotózás alapjait? Itt az alkalom! Délelőtt képet készíthettek Kismaros legszebb részeiről, délután Robi bá’ megtanít titeket egy csomó érdekességre a számítógépekkel kapcsolatban. Ide is nagyobb gyerekeket várunk! Részvételi díj: 20.000 forint.

Minden tábort beindítunk, ha arra legalább 12 fő jelentkezik. A táborokba 5-től 14 éves korig jelentkezhetnek, nem csak Kismarosról, hanem a környékről is.
A több táborba jelentkezők és a testvérek az idén is kedvezményt kapnak. Az ebédet a Patak vendéglő biztosítja.
Szívesen vesszük egyetemista és középiskolás önkéntesek, vagy iskolai közösségi szolgálatot teljesítők jelentkezését is Kismaros, Nagymaros, Verőce, Szokolya és Kóspallag településekről.
Kérjük, előzetes igénybejelentésüket szíveskedjenek jelezni Pálmai-Burik Éva intézményvezetőnél a 20/552-6614-es telefonszámon, vagy a palmaiburikeva@gmail.com címen. A táborokat a Művelődési Ház és a Mátyásfa Tehetséggondozó Műhely szervezi.

A változtatás jogát fenntartjuk!

Helyszínek: IKSZT és Művelődési Ház Kismaros. Ügyelet: 7.30-tól 9-ig és 16.00-tól 17.30-ig.