Jótékonysági bál az iskoláért

0
1134
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Szombaton tartotta a Sportcsarnokban 2017-es jótékonysági bálját, a kismarosi Vilcsek Gyula Általános Iskola. Az ünnepélyes hangulatú rendezvényt a nyolcadikosok elegánsan bemutatott, a szülők, rokonok és barátok büszke pillantásaitól övezett palotás tánca nyitotta meg. A vigassághoz elengedhetetlen muzsikát Nani szolgálta, a jó hangulatról a Talentum művészeti iskola tanulói, a Patak Vendéglő, és persze a Szülői Munkaközösség valamint az est háziasszonya, Fábián Nikolett gondoskodott. A bál védnöke a Vilcsek család volt. A bevételből az iskola taneszközeit korszerűsítik, illetve az udvart fejlesztik majd, mondta el Nyúli Edina igazgató asszony.

A bál megvalósításáért, köszönet az iskola tanári karának és az önkormányzat dolgozóinak, a szülőknek, a támogatóknak és természetesen az est legfontosabb szereplőinek, a gyerekeknek!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA