Kérjük, támogassa adója 1%-ával a Kismarosi Teleház Alapítvány munkáját!

0
857

A Kuratórium nevében tisztelettel kérjük, hogy adója

1 %-val támogassa a 2018. évben

a Kismarosi Teleház Alapítvány munkáját!

Közhasznú tevékenységeinket 1998 óta, 20. éve látjuk el.

Célunk: hogy önkéntes munkával hozzájáruljunk Kismaros kulturális és közösségi életének élénkítéséhez.

Igyekszünk minden korosztály felé nyitottak lenni és a lakossági igényeket kiszolgálni.

  • Alapfokú számítástechnikai és ECDL vizsgára felkészítő valamint nyelvtanfolyamokat szervezünk

  • A nyíregyházi TETT Szakiskolával közösen 2 éves OKJ-s Szociálisgondozó Ápolói iskolarendszerű képzést indítottunk, elsősorban munkanélkülieknek, továbbá kisgyermekgondozó-nevelő és szociális asszisztens képzést.

  • A Pest-megyei Regionális Munkaügyi Központ Váci Kirendeltségével való együttműködés keretében a munkanélkülieknek és álláskeresőknek napi szinten nyújtunk felvilágosítást az aktuális képzési és álláslehetőségekről.

  • Együttműködési megállapodások keretében – a helyi Nyugdíjas Klubbal, és a térségből több civil szervezettel dolgozunk, hosszú évek óta, kulturális és szociális feladatokon.

  • Filmklubunk havi rendszerességgel működik. Úgy, mint az előző években, 2018-ban is szeretnénk irodalmi folyóirat találkozót, 
    „MI IS ÉLÜNK MI IS ALKOTUNK” címmel fogyatékos barátaink számára kiállítást szervezni, valamint BÁB és Színjátszó fesztivált.

  • Álláskereső és Önismereti tréninget avatott moderátorral szervezzük.

  • MÉZES NAPOK” címmel kétnapos fesztivált szervezünk világ és népzenei koncertekkel, gyermekprogramokkal, színházi előadásokkal

  • Nonprofit szervezetként, az emelt szintű irodai szolgáltatást pályázatokból, az iroda kicsiny bevételéből (internet használat, fénymásolás, nyomtatás, spirálozás, tanácsadás) és a munkánkat értékelő magánszemélyek egyre csökkenő adományaiból, fedezzük kiadásainkat.

Adószám: 18684405-1-13

KÖSZÖNJÜK TÁMOGATÁSÁT!

A Kismarosi Teleház Alapítvány kuratóriuma