Kicsi lámpások a novemberi sötétben

0
1007

Ahogy az a hagyomány szerint lenni szokott, az óvodától indult a Szent Márton tiszteletére összegyűlő, lámpásokkal felszerelkezett gyereksereg, valamint felnőtt kísérőik.

Az éneklő menet a templom felé vette – polgárőrök által biztosított – útját, ahol a gyerekek műsorral kedveskedtek. A délután az IKSZT udvarán zárult: zsíros kenyér és forró tea pótolta a lesétált kalóriákat.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”494″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”50″ number_of_columns=”6″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/elnimusz/public_html/www/kismarosikikialto/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]