Kikeleti kamarakoncert Kismaroson

0
738
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Április 16-án este a Nemzeti Filharmonikus Zenekar tagjaiból alakult kamaraegyüttes adott koncertet a Művelődési Házban. Embey-Isztin Zsófi fuvolajátékát egészen kisgyerek kora óta ismerjük, és most a hallgatóság nagy örömére elhozta magával kollégáit is. Szokatlan összeállításban játszottak a zenészek: Zsófi fuvolán, Sipkay Deborah hárfán, Kökényessy Zoltán brácsán adott elő. Ez a felállás azonban cseppet sem zavarta a kismarosi zeneszeretőket: vastapssal jutalmazták a népszerű dallamokat játszó muzsikusokat. Örültek annak is, hogy rövid zenetörténeti magyarázatot kaptak Kökényessy Zoltántól a művek előtt. Köszönet mindezért a szervezőknek, legelsősorban Zsófinak, és azoknak, akik adományaikkal támogatták a hárfa szállítását. Meglepő volt a sok fiatal a közönség soraiban. Csillagos ötös jár az őket becsalogató tanárnőnek is.

Sokadszor bizonyosodik be, hogy Kismaroson igen kedvelik a komolyzenét. Úgyhogy szeretettel gratulálunk és kíváncsian várjuk a folytatást!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA