Kismaros nyerte a hétvégi karate kupát

1
1661

A kismarosi Torony SE győzelmével zárult az első Kismaros Kupa. A családi nappal egybekötött karateversenyen az I.C. Tatami SE, a Ráckeve SE, illetve a Torony indult – utóbbi klubonként külön-külön.

karate kupa 01A Torony edzője, egyben a karateünnep szervezője a Kikiáltónak elmondta, a 110 versenyzői nevezés és a 200 fős látogatószám azt mutatja, hogy jól sikerült a rendezvény. Mint mondta egyetlen dolog miatt nem volt teljes az öröme: a parketta csúszott , ezért a következő megmérettetésre mindenképpen hoznak majd tatamit.

Kelemen Ákos hozzátette, hogy a versenyen befolyt összegből elsősorban a felszerelést fejlesztik majd. A koordinációs képességek és a motorikus mozgás fejlesztéséhez egy bójaszettet, illetve a lábmunka javításához egy koordinációs létrát kíván beszerezni. Hozzátette, hogy ha valamelyik tanítványa kijut a novemberi Európa-bajnokságra, akkor az egyesület őt is támogatni kívánja, hogy valamennyire levegye a szülők válláról a terhet.

A szülők egyébként a mostani rendezvény szervezésében is aktívan részt vettek. A szervező köszönetet mondott ezen kívül a Sportcsarnok koordinátorának, Pálmai Attilának, a Művelődési Ház vezetőjének, Pálmai-Burik Évának, valamint Neubauer Rudolf polgármesternek. Továbbá köszönik Gali Csabának, a Torony SE vezetőedzőjének a kijelzőket és a rengeteg segítséget a verseny lebonyolításában!

A rendezvényt a Sisa pékség, a Patak Vendéglő és a Conti Tech váci üzeme is támogatta.

karate kupa lányokkarate kupa fiúk

A versenyt hagyományteremtő szándékkal rendezték, a tervek szerint egy év múlva is szerveznek hasonló megmérettetést.


A képeket Balázs Rolland készítette, a teljes sorozat elérhető itt.

1 hozzászólás

Comments are closed.