Köszönetet mond az Óvodai Szülői Szervezet a Márton napi jótékonysági bál segítőinek

0
1427

Az alábbiakban az Óvodai Szülői Szervezet facebookos közleményét olvashatják.

Kedves Szülők!
A 2015. november 7-én megrendezett Márton napi jótékonysági bál az óvoda javára ismét nagyon jól sikerült.
Köszönhető mindez annak a sok-sok segítségnek, mely a szülőktől, önkormányzati dolgozóktól, vállalkozóktól, óvónőktől, valamint a Szülői Szervezet tagjaitól érkezett.
A sportcsarnok már pénteken elegáns díszbe borult, hála a szorgos kezeknek. Szombat délutántól érkeztek a szülők által sütött ínycsiklandozó sütemények, édesek, sósak egyaránt. A sütisütő versenyen három díjat is kiosztottak a nagy érdeklődésre való tekintettel.
Két remek műsor is volt az este folyamán. A Nagymarosi Ütősök gyerekekből álló csapata nagyszerű előadásával elbűvölte a közönséget. Később az óvónők előadását és táncát tapsolták végig a bálozók.
A szerencsésebbek nem üres kézzel, hanem a tombolán nyert nyereményekkel mentek haza. Köszönjük a tombola felajánlásokat a szülőknek, vállalkozóknak egyaránt.
Sok szülő támogatói jeggyel járult hozzá a bál bevételéhez, köszönet érte.
A bál bevételét az óvodai udvar bővítésére szeretnénk fordítani. Ennek keretén belül hosszú távú tervként a ketrecfoci pálya megépítése is szóba került. Erről információt is találtok a www.ovi-foci.hu weboldalon.
Az Ovi-Foci Alapítvány évente pályázatot ír ki a pálya megépítésének támogatásához. A megvalósításhoz 30 % önrész szükséges, amihez még további forrásokra is szüksége lesz az óvodának.
Ezek közé a források közé sorolhatnánk a tavasszal történő papírgyűjtést is. A tavalyi évben behozott újságok bevételéből, és az előző évek megtakarításaiból került sor például az oviudvaron található ivókút beszerzésére is.
A szülőknek pedig további lehetőségük van, hogy támogassák a Kis Morgó ovisokat, amennyiben egyetértenek ezzel a kitűzött céllal:
– Felajánlhatják adójuk 1%-át az Kismarosi Óvodás Gyermekekért Alapítvány javára, (adószáma: 18667596-1-13)
– Tavasszal (áprilisban) ismét papírgyűjtést szervez az óvoda, melyre már most el lehet kezdeni a gyűjtést. (újság, kartonpapír).
A felhalmozódott papír időközben is bármikor leadható az új óvoda épületében.

Még egyszer köszönjük a szülőknek a támogatásukat, segítségüket a bál körüli teendőkben, továbbá az óvónőknek a sok-sok ráfordított munkát és energiát. Külön köszönet a bál alatt szorgoskodóknak, és a vasárnapi takarító csapatnak, akik a vasárnap reggeli órákban rendbe tették a sportcsarnokot.
Óvodai Szülői Szervezet

Támogatók:

12304418_551556251668625_3779840724220190057_o