Közműkiváltás a Rév utcában

0
1047

Tisztelt Kismarosiak!

A Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. a Rév utcai ivóvíz vezeték sorozatos csőtörései miatt 200 méter hosszon a közmű kiváltása mellett döntött. A jövő héten kezdődő munkálatokról Csontó Katalin művezető tájékoztatta az önkormányzatot.

A kivitelezés a 12-es főúti és a Kárász utcai csomópontok közötti szakaszt érinti. Az előzetes tervek szerint a bekötő vezetékek is cserélve lesznek, emiatt, illetve a nyomvonal földrajzi elhelyezkedése miatt helyenként sajnos a közterületi előkerteket is érinteni fogja a munkaterület.

A közműcsere a 12-es út felől kezdődik és a rendelkezésre álló hely beszűkülésével a Kárász utcánál útzár is várható. A későbbiekben kijelölésre kerülő terelőút várhatóan a Szabadság utca – Gát utca – Keszeg utca – Sügér utca nyomvonalon vezet majd a Duna-partra. A részben Verőcéhez tartozó utak szükség szerinti előzetes javítását, megerősítését a DMRV Zrt. biztosítja, egyeztetésben a szomszéd település önkormányzatával. A kiviteli munkák várhatóan augusztus második feléig tartanak.

Az új vezeték építése vízhiánnyal nem jár, de az építkezés ideje alatt előfordulhat nem várt csőtörés. Az átkötéshez szükséges lezárásról az érintett fogyasztókat előre tájékoztatják.

Köszönjük mindenki együttműködését!