Miért szeretnek a gyerekek Katáng klubba járni?

0
786

Egyrészt, mert a Katáng egy olyan zenekar, amely kiváló zenészekből áll, akik kiváló dalokat írnak, majd gyönyörűen hangszerelik azokat. Ilyen például ez is:

 

Más- és harmadrészt az előadott szerzemények köré minden esetben egy kis történetet szőnek az együttes tagjai, melynek segítségével a klubkoncertet interaktív együttlétté varázsolják, tehát a gyerkőcöket és a szülőket egyaránt bevonják az előadásba. A mese rendszerint Héterdőn játszódik, azaz itt:

 

 

Az interaktív együttlét konkrétan közös éneklést, táncot, mozgást jelent, amely minden szempontból szórakoztató a kicsik számára (is), ráadásul a gyermekek szellemi fejlődését tekintve rendkívül hasznos. Az alábbi videó ugyan nem Kismaroson készült, hanem Vácon, de a közönség soraiban ülő apróságok itt is kiveszik a részüket az előadásból:

 

 

(A Kismaroson zajló Katáng klubok esetében óriási előny, hogy a közös játék még közvetlenebb és személyesebb tud lenni.)

A héterdei kirándulások – mintegy levezetésként – rendszerint kézműves foglalkozással zárulnak, amit szintén nagyon kedvelnek a csemeték.

Összegezve tehát mindenképpen érdemes családostól eljönni az aktuális Katáng klubba, hiszen a belépő sem drága, 1000 forint/gyermek, az őket kísérő szülők pedig ingyen vehetnek részt a közös mókán.

Ezek pedig a február 20-i fotók, amikor is kiderült, Havazik-e még Héterdőben vagy már kibújtak a virágok: