Mozgóképes beszámoló a szeptemberi bizottsági és testületi ülésről

0
438

Kismaros Község Önkormányzata megtartotta a 2023-as év következő, szeptemberi Képviselő-testületi és PÜTB bizottsági ülését.

Az üléseken a legnagyobb közérdeklődésre számot tartó napirendi pontok közé tartozott, hogy a testület a zárószavazáson egyhangúlag támogatta a község településrendezési eszközeinek módosításáról szóló előterjesztést. Ez a gyakorlatban a legutóbbi, több mint egy éve tartó „HÉSZ” felülvizsgálati folyamat lezárását és életbe lépését jelenti.

A testület döntött az idei évre szóló szociális célú tüzelőanyag ellátásról szóló rendeletről is. További részletek ITT olvashatóak a rendeletről.

A Kis Morgó bővítése miatt, átadva a helyet két óvodai csoportnak, a Hivatal a Liget utcai helyszínről az Ikszt házba költözött, így Kismaros Község Önkormányzata a Kossuth Lajos út 5. szám alatt érhető el a továbbiakban.

A testület szintén egyhangúlag döntött a Kismarosért Érdemrend és a Kismaros Díszpolgára címek idei díjazottjairól. Az elismeréseket a szokásoknak megfelelően idén is az október 23-ai ünnepség keretében adja át a Polgármester.

Minden más információ és esemény, amely az üléseken történt, a 2023-ban is rendszeresen készülő, vágatlan videófelvételeken megtekinthető!