Nyerhetett volna, ám kikapott a Fortuna

0
1424

Az idény második mérkőzésén, hazai pályán 1:3 arányú vereséget szenvedett a Fortuna SC felnőtt csapata a Deákvár SE-től. Öngóllal szerzett vezetést a váci alakulat, ám nem sokkal később Fehér Tamás remekül eltalált lövésével egyenlített Kismaros, így két hazai góllal az állás 1:1-re módosult.

A továbbiakban rengeteg helyzet adódott a Fortuna előtt, de rendre elpuskázták azokat, sőt, a Deákvár második góljához is a sárga mezesek asszisztáltak (1:2). Hiába támadott szinte végig jóval többet a Fortuna, az ellenfél tizenhatosán belül vagy elvesztették a lendületet a fiúk, és tanácstalanul forgolódtak, míg a deákvári hátvédek kivágták a labdát, vagy egyszerűen kihagyták a ziccereket. Mindez – ahogy az lenni szokott – megbosszulta magát: nem hogy egyenlíteni nem tudott a kismarosi tizenegy, az ellenfél még egy gólt talált, amellyel beállt az 1:3-as végeredmény.

Sárkány Gyula, a Fortuna SC elnöke szerint igazságos eredmény született, egyelőre idény eleji formát mutat a csapat, a deákváriak felkészültebben érkeztek a mérkőzésre, de a gárda és a vezetőség egyaránt bízik a sikeresebb folytatásban.

Hajrá Kismaros!

 

7 6 5 4 1 2 3