Pedagógusnapi beszámoló

0
323

Mint mindig, idén is megünnepeltük településünk pedagógusait.
A művelődési ház dolgozói hetekkel ezelőtt kezdtek készülni az eseményre, mind a díszlet, mind a műsorok kapcsán.

Ebben az évben western hangulatot kapott az udvar és a nagyterem, s ehhez a tematikához kapcsolódott minden.
A megérkezőket kikötött „lovacskák” fogadták, majd a saloon-ba érve a köszöntő italokat a western bárban lehetett elfogyasztani, ahol egy igazi cowgirl szolgálta ki a vendégeket.

Az eseményt Nagy Andrea intézményvezető nyitotta meg, majd Neubauer Rudolf polgármester köszöntötte pedagógusainkat.
A művelődési ház kezdeményezésére a Kismarosért Közalapítvány díjat hozott létre, amit a Vilcsek Gyula Általános Iskola tanári kara kapott, valamint a Kis Morgó Óvoda dolgozóinak Kismaros Község Önkormányzata ajánlott fel egy ugyanakkora összeget, szabad felhasználásra.

Az óvoda intézményvezető asszonya két óvodai dolgozót külön is jutalmazott – kiváló munkájáért kapott elismerést Fábián Szilvia Réka óvónő, és Pál Györgyi dajka.

A díjazások után a szórakozás vette át a főszerepet.
A művházas dolgozók meglepetés műsora meghozta az igazi western életérzést, egy igazi country-val készültek, a végén a közönséget is bevonva, s ez meg is adta az est további részének alaphangulatát.
A következő előadó Korcsok Kevin volt, aki fantasztikus és egyben hihetetlen show-val kápráztatta el a nagyérdeműt.
Azt hiszem, többünk nevében mondhatom, hogy azóta is el-elgondolkodunk azon, hogy vajon hogyan és miként működik egy mentalista 🙂

A vacsora is a témához kapcsolódott, az amerikai hot-dogot a sheriff készítette és szolgálta fel. Kellett is az energia, mert csak ezután következett a kocsmakvíz, szintén az Egyesült Államokhoz kapcsolódó kérdésekkel.
A nyereményeket az óvodai és iskolai szülői szervezet, valamint a Biobogár Biobolt ajánlotta fel, amit ezúton is köszönünk nekik.

Végül pedig, mert ugyebár tánc nélkül nem ünnep az ünnep, Molnár Beatrix segítségével a bátrabbak country-körtáncot járhattak.
S elárulom, mindenki bátor volt, így teljes volt a kör.

Végül íme egy kis betekintő az eseményről, fotókkal, valamint a linken megtekinthető a művház dolgozóinak meglepetés tánca is. A felvételt köszönjük Bodnár Ildikónak! 
https://drive.google.com/file/d/14TFeReaUwiYUDv1VIQPNIrasHu5fEN2N/view?usp=sharing

 

Fotók és szöveg: Fridrik Klaudia Bernadett