Távozik a Művelődési Ház vezetője

0
1200
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Közös megegyezéssel távozik november elsejétől Pálmai-Burik Éva, a Kismarosi Művelődési Ház vezetője. A szeptember 19-i képviselő-testületi ülésen az erről szóló előterjesztést a képviselők többsége elfogadta. A munkaviszony megszüntetését a Művelődési Ház vezetője kezdeményezte.

A Ház vezetője biztosította a polgármestert és a testületet, hogy a feladatait és az intézmény irányításához szükséges tudnivalókat úgy adja át az utódjának, hogy a Ház élete zökkenőmentesen folytatódhasson tovább.

Pálmai-Burik Éva a jövőre vonatkozó terveiről és a Művelődési Ház élén töltött hosszú évekről interjút adott a Kismarosi Kikiáltónak, a beszélgetés a hamarosan nyomtatásban megjelenő újságban olvasható.

A Művelődési Ház vezetésére ugyanakkor pályázatot írt ki Kismaros önkormányzata. A pályázati feltételek között szerepel a felsőfokú közművelődési végezettség és szakképzettség vagy nem szakirányú egyetemi végzettség és felsőfokú szakirányú munkaköri szakvizsga, az ebben a feladatkörben szerzett legalább öt éves szakmai gyakorlat és kiemelkedő közművelődési tevékenység. A pályázat pontos szövege erre a linkre kattintva olvasható.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pálmai-Burik Éva