Tizenhét gyermek örült a Karitász tábornak

0
1011

Maradandó élményt nyújtott a kismarosi karitász tábor annak az összesen 17 gyermeknek, akik részt vehettek az egyhetes programban.  A hőségriadó idején zajló tábor eseményeit a rendezők úgy szervezték, hogy minél kisebb legyen a forróság miatt a terhelés. Éppen ezért erdei, patak- és Duna-parti szöszmötölések, játékok és a művelődési ház hűvös termeiben eltöltött közösségi ténykedések váltották egymást. Volt minden: honismereti séta, kincskeresés, patak-vizsgálat, homokvárépítés, gyöngyfűzés, társasozás, aszfaltrajzolás, lubickolás, tutajépítés. Az óvodástól a kisiskolásig minden korosztály képviselte magát. Az ebédről a Patak vendéglő gondoskodott, a tízórairól és az uzsonnáról a Stedra-bolt. A tábort támogatta a Váci Karitász, a Vilcsek Gyula Alapítvány, az Ipoly-Erdő Zrt.,  a Kismarosi Művelődési Ház és néhány magánszemély.

Valamennyi támogató jóvoltából a Csirip és Karitász táborban 32 kismarosi gyermek nyaralhatott kedvezményesen. Köszönjük a gyerekek és családok nevében!

A programvezetők: Csadó Klaudia, Györei Katalin, Jung Rita, Néder Sarolta, Zelei Dani és Sebestyén és Végvári Györgyi voltak.

Györei Katalin

Karitász táborvezető

Pillanatképek a táborról: