Új konyha látja el Kismarost és Szokolyát

1
1575
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2015. szeptember 1-től a Vác és Vidéke Vendéglátóipari Kft. táplálja Kismaros és Szokolya iskolásait és óvodásait. A cég nem ismeretlen a környékünkön, hiszen Szokolyán már eddig is ők biztosították a közétkeztetést, illetve a nyár során már a kismarosi óvodába is ők szállítottak. A legfőbb változás, hogy a két település összefogásával lehetővé vált egy helyben működő, minden előírásnak megfelelő konyha beüzemelése. A Kismarosi és a Szokolyai Képviselő-testületek, valamint a Közös Önkormányzati Hivatal is a legcélszerűbb és leggazdaságosabb megoldásnak, a szokolyai iskola melletti kiszolgáló épület újra szolgálatba állítását találta. A Vác és Vidéke Vendéglátóipari Kft. vállalta a konyha felszerelését és működtetését, ahol mostantól mintegy 500 fő részére fognak főzni helyben, helyieknek.

Augusztus 31-én Szokolya és Kismaros vezetői, az Iskolák és Óvodák igazgatói megtekintették és bejárták a helyszínt, sőt tesztelték is az ételeket.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 hozzászólás

Comments are closed.