Vigalomba hív az iskola

1
1388

Február 14-én ismét nagy bulinak ad otthont a kismarosi sportcsarnok, hiszen az iskola jótékonysági bált szervez. A bevételből interaktív táblát szeretne vásárolni az intézmény. A vacsoráról a Patak Vendéglő, a zenéről Nani gondoskodik, a tombola izgalmait pedig a büfénél vezethetjük le. A hagyományokat követve az egyébként 18:30-kor startoló estet a nyolcadikosok Palotás tánca nyitja meg.

A belépő ára vacsorával 3000 forint, az iskola volt diákjainak 25 éves korig mindössze 2200 forint. Aki nem kíván étkezni, az szintén 2200 forintért vehet részt az iskola jótékonysági rendezvényén, kivéve, ha Kismaroson tanult és még nincs negyedszázada, hogy világra jött. Utóbbiak 1500 forintért mehetnek be.

A bál védnöke a Vilcsek család.

bál

A wikipédia definíciója szerint az interaktív tábla olyan, az üzleti szférában és a pedagógiában is jól hasznosítható információs és kommunikációs technológiai (IKT) eszköz, amely egy szoftver segítségével kapcsolja össze a táblát egy számítógéppel (és projektorral) úgy, hogy annak vezérlése a tábláról lehetséges lesz, szoftverében objektumokat tudunk mozgatni, illetve a táblára került tartalmak háttértárolóra menthetővé válnak.

tábla

Révuti Norbert

1 hozzászólás

Comments are closed.