Visszatér a gyerekzsivaj az oviba

0
770
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Szeptember 1-én, vagyis ezen a héten csütörtökön a tavalyi rend szerint, újra indulnak a csoportok a Kis Morgó Óvodában. Most a felújított régi épületrészben kezdődik meg a tanév, a kis épület a Liget utca túloldalán szintén használatban marad október végéig, az ottani csoport az új rész elkészülte után fog átköltözni a nagy épületbe. Bár sok ismerős részlet is megmaradt, szinte minden porcikájában megújult a régi épületrész. Többek között újak lettek a külső nyílászárók, a világítótestek, felújították a fűtési rendszert, a vizesblokkokat, az elektromos rendszert, korszerűsítve lett és mosogatógépet kapott a konyha, az épületet kívülről hőszigetelték és újra lett festve kívülről és belülről is, ki lett alakítva egy új helyiség a személyzet számára és természetesen az akadálymentesítés is megtörtént. Jelenleg a régi, megszokott bejáratot lehet majd használni, a teljes óvoda átadása után viszont a főbejárat a középső részen, az új és a régi épület találkozásánál lesz.

Az óvoda takarításáért, berendezéséért, a kerítés rendbetételének elkezdéséért továbbra is köszönet az óvoda dolgozóinak, a szülői munkaközösségnek, a szülőknek és minden önkéntes segítőnek!
OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA       OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA