Dobogós reményekkel várja a tavaszt a Fortuna

0
990

Kedves Szurkolóink!

A Kismarosi Fortuna SE csapatai téli pihenőre vonulnak, de engedjétek meg, hogy rövid összefoglalóval zárjuk az idényt.

Felnőtt csapatunk idén a megyei III. vonal Északi-csoportjában harcol a minél előkelőbb helyezésért. Az őszi szezonunk teljesítménye azt gondoljuk nem adhat okot panaszra, hiszen az elmaradt mérkőzéseink pótlása után csapatunk a 4. pozícióból várhatja a tavaszi szezont, melynek során reményeink szerint küzdhetünk a dobogóért.

Elmaradt mérkőzéseink:
Kismaros – Aszód 1-1
Üröm – Kismaros 3-5

Sok emlékezetes mérkőzést játszottunk az őszi szezon során, melyek közül azt gondolom kiemelendő a hazai pályaavató 6-0-ás győzelem az Iklad csapata ellen, valamint a 4-2 arányban megnyert szomszédvár rangadó a Nagymaros csapatával szemben. Ezenkívül a Szobon elért 9-1-es győzelem, valamint a toronymagasan listavezető Aszód csapata elleni 1-1-es eredmény adhat okot bizakodásra.

U19-es csapatunk is a 4. helyről várja a folytatást, a bajnokság őszi idényében 6 győzelem és 3 vereség szerepelt a csapat mérlegében 27 rúgott és 18 kapott góllal.

U17-es csapatunk szintén a 4. helyezést érte el az őszi félév során, mérlegük 5 győzelem, 3 döntetlen és 1 vereség, 23 lőtt gól mellett 16 kapott gól szerepel a statisztikákban.

U14-es gárdánknak az őszi szezon során nem sikerült a pontszerzés, de minden vezető és játékos egyetért abban, hogy a játékosokban rejlő tehetség és összetartás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét és a tavaszi idény során pontnak/pontoknak örülhetünk majd.

Bozsik csapataink (U7, U9, U11) a részükre megrendezett tornákon rendre megfelelő létszámmal és parádés eredménnyel rukkoltak elő, a nálunknál nagyobb klubok korosztályos csapatait sok esetben nemcsak megszorították, de le is győzték játékosaink, gratulálunk nekik!

Minden játékosunknak és kollégánknak köszönjük az őszi szezonban nyújtott teljesítményét, szurkolóinknak a mérkőzéseken tanúsított buzdítást, emellett pedig meghitt, békés karácsonyi ünnepeket és boldog, sikerekben gazdag új esztendőt kívánunk!

Hajrá Kismaros!

Zsemberi Larion
Kismarosi Fortuna SE