Elsöprő győzelmet arattak a kismarosi kézilabdás lányok

0
1903
A tápiószelei versenynapon jelen volt Csenkiné Zsuzsa néni, az 1965-ös dortmundi kézilabda világbajnokság aranyérmes csapatának tagja, akivel a kismarosi lányok természetesen összeálltak egy fotó erejéig. 

Ezúttal a tápiószelei Blaskovich János Általános Iskola sportcsarnoka adott otthont a Magyar Kézilabda Szövetség által szervezett Kisiskolás versenynek. A cirka kétórás autóút ellenére a szülők többsége lelkesen követte csemetéit.

Bár ebben a korosztályban hivatalosan még nem jegyzik a mérkőzések eredményeit, a lányok és szurkolók (főleg a szülők) természetesen számon tartják. A DKA Kismaros első összecsapásán több bírói hiba – például nem észlelt találat (!) – miatt csapatunk egy góllal alulmaradt a Vecsési SE-vel szemben (11–10). A második találkozót lányaink a Ceglédi KCSE ellen vívták, ahol is igen meggyőző, 16–2-es győzelmet arattak.

Összegezve a látottakat, elmondható, hogy mérkőzésről mérkőzésre minden poszton javuló játéknak lehetünk szemtanúi. Egyre több az agresszív letámadás és labdaszerzés, az ötletesen végigvitt támadás, illetve a pontos befejezés. Nyári József edző nagy rutinról téve tanúbizonyságot nyúl a csapathoz a cseréket illetően és ad taktikai utasításokat a szükséges posztokon, valamint a csapat egészének. Gratulálunk!

A március 23-i tápiószelei versenynapon jelen volt Csenkiné Zsuzsa néni, az 1965-ös dortmundi kézilabda világbajnokság aranyérmes csapatának tagja, akivel a kismarosi lányok természetesen összeálltak egy fotó erejéig.

Továbbra is várjuk a kézilabdázni vágyó kisiskolás lányok jelentkezését a 0620/321-84-18-as telefonszámon, Nyári József edzőnél.

Hajrá, DKA Kismaros!

Szöveg és fotók: Révuti Norbert