Felhívás a játszótér rendberakására 2.0

0
919

Kedves Kismarosi Szülők, Nagyszülők, Segítők!

 

A Mátyásfa Környezetvédő Egyesület az Óvodai Szülői Munkaközösséggel összefogva felkarolja azt a szándékot, hogy újítsuk fel és hozzuk rendbe Kismaros köztereit. Először a Patak vendéglő mögötti játszóteret fogjuk rendbe tenni, mert azt szeretnénk, hogy a gyerekek és a szülők jól érezzék ott magukat.

A feladat többlépcsős:

– Március 21-én (szombaton) 9-12 óráig játékok csiszolása, lefestése, olajozása, és egyéb javítások vannak tervbe véve. A fogantyúk és a hiányzó alkatrészek is készülnek. Pantali Márton ígért fákat, azt is elültetjük. Többen virágot szeretnének ültetni. A művelődési házban éppen jókor, palánta és magbörze lesz! A további munkafolyamat pénztárca és szakértő munkaerő függvénye, de erről is komoly tárgyalások folynak már.

– Valószínű, hogy a festéssel nem tudunk végezni, mert kétszer kell rámenni. A következő időpontot majd a helyszínen megbeszéljük.

Kérjük tehát, hogy akinek módja és lehetősége van, kapcsolódjon bele a munkába, legyen az édesapa, édesanya, kisgyerek, nagygyerek, nagyszülő, vagy egyszerűen csak jóérzésű kismarosi polgár.

Szerszámot (ecsetet, ásót vagy metszőollót) lehetőleg mindenki hozzon magával! Kesztyűről gondoskodunk, de azt is lehet hozni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA