Foci – Megkezdődtek a tavaszi bajnokság küzdelmei

0
1769
Kismaros-Verőce

Felnőtt csapatunk kezdett a legkorábban, február 27-én Gödöllőn lépett pályára Bag ellen és küzdelmes mérkőzésen 0:1-ről fordítva 3:1-re győztünk a tabellán előttünk álló csapat ellen. Igazi bravúros eredmény született. Góljainkat Láng Dániel, Huber Tamás és Csitári Gergely szerezte. Március 12-én Dunakeszire látogattunk, ahol fegyelmezett védekezéssel, jó kapusteljesítménnyel 1:0-ra győztünk. A gólunkat Huber Tamás szerezte. Két idegenbeli győzelemmel kezdtük a bajnokságot. Március 20-án az éllovas Verőcét fogadtuk és nagy küzdelemben 2:1-re kikaptunk. A játék és a helyzetek alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. A gólunkat Huber tamás szerezte. Felnőtt csapatunk jelenleg a középmezőnyben foglal helyet.
U19-es csapatunk az első fordulóban szabadnapos volt, így később kezdett. Március 13-án Erdőkertesen játszottunk, ahol nem túl jó kezdés után beindult a gépezet és magabiztos 8:1-es győzelmet arattunk. A góljainkat Huber Tamás, Mogyorósi György, Nagy Bence, Huber Péter és Bártfai Tamás szerezte. Március 19-én Kisnémedi fogadott minket és fordulatos meccsen, az utolsó percben lőtt góllal 4:3-ra győztünk. A góljainkat Bártfai Tamás, Nagy Bence, Burik Martin és Huber Péter lőtte. Csapatunk a kezdés után két fordulóval a negyedik helyen áll.
U16-os csapatunk március 6-án Pilisszántón kezdte a bajnokságot, ahol a papírformának megfelelően, közepes játékkal 5:2-re győztünk az utolsó helyezett gárda ellen. A mérkőzés már az első félidőben eldőlt, mert már akkor 4:1-re vezettünk. Gólszerzőink: a verőcéről újonnan igazolt Till Norbert (3), Gál Dániel és Neikl Benedek. Március 12-én Szobra látogattunk és nem jó játékkal 3:0-ra kikaptunk a jobb játékerőt képviselő, valamint a tabellán előttünk lévő csapattól. Csapatunk a tavaszi idényben lejátszott három forduló után, a tizenegy csapatos bajnokságban a hetedik helyen áll.
Mivel a csapatok idegenben kezdték a bajnokságot, sikerült időt és energiát fordítanunk a kismarosi pálya karbantartására, így Csillag János vezetésével, szellőztetéssel és egyéb munkálatokkal megpróbáltuk annak minőségét ismét a tavalyi színvonalára emelni, hogy az egész éves igénybevételt jól tudja viselni.
A TAO-s pályázat megnyerésének köszönhetően új gépekkel és felszerelésekkel gazdagodott az egyesület.
Köszönjük szurkolóink támogatását, továbbra is várunk mindenkit mérkőzéseinkre! Hajrá, Kismaros!
Sárkány Gyula
tabella2016 márciussorsolas es lejatszott meccsek 2016 március