Hogyan vegyük igénybe az ágdarálást Kismaroson?

0
1327
ágdarálás

Ezen a héten elindult az ágdarálás Kismaroson. A darálás menetrendjével kapcsolatban Kismaros Község Önkormányzata tájékoztatást adott ki. Tisztelettel kérünk mindenkit, hogy az abban foglalt kéréseket a szolgáltatás gördülékenysége érdekében vegye figyelembe!

Nagyon fontos, hogy ingatlanonként maximum 2 m3, legfeljebb 10 cm átmérőjű, 1,5 méternél rövidebbre vágott faág darálása igényelhető alkalmanként. Fontos, hogy az ágakat rendezetten előkészítve helyezzük ki az ingatlan elé, hogy a darálást végző munkatársak a lehető leggyorsabban végezzenek a feladattal. Ha nem fordítunk erre gondot, vagy a 2 m3-t meghaladó mennyiséget, vagy a 10 cm átmérőt meghaladó vastagságú ágakat helyezünk ki, akkor a szolgáltatás folyamatosságában fennakadás és késés következik be, amellyel a többi kismarosi ellátását nehezítjük!

A 2 m3 feletti mennyiséget kérjük ne tegyék ki. Az ilyen igényeket június 1 után, költségtérítés ellenében fogják tudni teljesíteni az önkormányzat munkatársai, jelezni pedig az agdaralas@kismaros.hu címen lehet.

Kismaros Község Önkormányzata

Aradi Szilveszter

alpolgármester