Jótékonysági bál a Kis Morgó Óvoda javára

0
833
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

November 12-én került sor a minden évben szokásosan megrendezett jótékonysági ovibálra, ahol idén a felújított és bővített óvoda udvarának rendezésére és új játékok beszerzésére gyűjtöttek.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A szervezés már hetekkel ezelőtt megindult, a csarnok díszítési munkálatai pedig csütörtök este megkezdődtek. Péntek estig sok szülő, és a teljes óvodai gárda felvonult, hogy báli díszítést kapjon a csarnok erre az eseményre.

Szombat este már 18:30-tól megtelt élettel a helyszín, több, mint kétszázan vettek részt a rendezvényen, amelynek Neubauer Rudolf polgármester és Parragh Gábor alpolgármester is vendége volt.. Először a sütemények érkeztek a szülők felajánlásából, majd a vendégek kezdték megtölteni a csarnokot.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

20 órakor a Dancer Shadows táncosai adtak műsort, Rák Orsi vezetésével. A továbbiakban a zenét a Partycsókák Band szolgáltatta. A vacsorát a Patak Vendéglő készítette, erre 21 órakor került sor. Ezután ismét a táncé volt a főszerep, majd az óvó- és dajka nénik adtak elő szuper produkciót, az óvoda felújításáról. Ezt követően egészen éjfélig újra zene és tánc következett, majd a sütisütő verseny eredményhirdetése és a tombolahúzás volt soron. A zenekar a továbbiakban egészen hajnali háromig húzta a talpalávalót, a jó hangulat pedig garantált volt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A csarnokra végül 3:30-kor borult ismét teljes sötétség és csend.

Köszönjük mindenkinek, aki segített, aki adományozott, aki eljött, mindezekkel támogatva gyermekeinket!

újtámogatói