Kamionból szűrt egészség

0
842
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A hónap utolsó vasárnapján egy szűrőkamion érkezett Kismarosra. A Magyarország átfogó egészségvédelmi programja 2010-2020 projekt részeként, de a Málnalevél Patika hathatós támogatásával érkezett mobil eszközben pár óra alatt mintegy százötven embert vizsgáltak meg. A szűrőkamion személyzete szerint a vizsgálatok megállás nélkül zajlottak, az érdeklődés ugyanolyan magas volt a mintegy negyvenféle vizsgálatra, mint az ország más területein. A helybe jövő orvoslást, diagnosztikát idősek és fiatalok egyaránt igénybe vették: hallást, látást, bőrt vagy a test belső működését vizsgálták a jelentkezőknél a Művelődési Ház parkolójában felállított mobil állomáson.
Mindeközben a Házban a Málnalevél Patika munkatársai vércukor és vérnyomásmérést tartottak, valamint számos izgalmas egészségügyi előadást hallhatott és láthatott a kíváncsi közönség.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA