Korcsolyapálya Nagymaroson – kismarosiaknak féláron

0
2810

December hatodikán adták át Nagymaroson a korcsolyapályát. A 200 négyzetméteres műjégpálya január végéig fogadja a látogatókat. A helyszínen korcsolyát is lehet bérelni és a nyitvatartási időben büfé is várja a korcsolyázókat. A pálya minden nap este kilencig várja a látogatókat a Duna-parton, pazar kilátással.

A pálya telepítésében negyedrészben Kismaros is részt vállalt, ezért a kismarosiak a lakcímkártyájuk felmutatásával féláron válthatnak jegyet: az 1000 forintos jegy így mindössze 500 forintba kerül – mondta el a Kikiáltónak Kismaros polgármestere.

Neubauer Rudolf szerint a megállapodás része, hogy ingyen tudnak korcsolyázni a kismarosi ovisaink is, előre egyeztetett időpontokban. Nagymaros polgármestere a Váci Tankerületet is megkereste, az ott létrejött megállapodás szerint a térség iskolásai – előre egyeztetett időpontban – szintén térítésmentesen használhatják a műjégpályát.

A négymillió forintos telepítési költség negyedét vállalta Kismaros. A befolyó jegybevételből a településünk ennek arányában szintén részesül.

(A képet a megnyitó estéjén készítette Balogh Nóra – via Facebook)