Mozgóképes beszámoló a júniusi testületi ülésekről

0
488

Kismaros Község Önkormányzata megtartotta a 2023-as év következő, júniusi Képviselő-testületi ülését, és volt egy rendkívüli ülés is.

Az üléseken a legnagyobb közérdeklődésre számot tartó napirendi pontok közé tartozott, hogy a testület a zárószavazáson is egyhangúlag támogatta a törvény által adott lehetőség alapján, a Kis Morgó Óvoda és Bölcsöde intézményvezetőjének, Ritz Erikának az újabb öt évre szóló megbízását. A döntést a Német Nemzetiségi Önkormányzat és a tantestület is támogatta.

A Kismarosi Művelődési Ház intézményvezetői pályázatáról szóló szavazáson döntetlen eredmény született, egyik pályázat sem kapott minősített többséget, így a pályázatot eredménytelennek nyilvánította a testület. Az intézményvezetői pályázat újra kiírásra kerül.

Támogatta a testület a SZEB (Szociális Bizottság) javaslatát az önkormányzati szociális támogatások emeléséről.

A testület döntött a törvényi előírások változásaihoz aktualizált, új közösségi együttélés alapvető szabályairól és elmulasztásának jogkövetkezményeiről szóló rendeletről is.

Minden más információ és esemény, amely az üléseken történt, a 2023-ban is rendszeresen készülő, vágatlan videófelvételeken megtekinthető!