Mozgóképes beszámoló az áprilisi bizottsági és testületi ülésről

0
518

Kismaros Község Önkormányzata megtartotta a 2023-as év negyedik Pénzügyi, Ügyrendi és Településfejlesztési Bizottsági valamint Képviselő-testületi ülését.

Az üléseken a legnagyobb közérdeklődésre számot tartó napirendi pontok közé tartozott, hogy a testület felhatalmazta a polgármestert a szociális célú tüzelőanyag beszerzését célzó pályázat beadására, továbbá tájékoztatást kapott a testület az ingyenes lakossági elektronikai hulladékgyűjtés önkormányzati szervezéséről.

Támogatta a testület Horváth Imre r. alezredes Úr kinevezését a Váci Kapitányság élére, és elfogadta a rendőrség 2022. évi beszámolóját. A beszámoló itt olvasható.

A testület döntött arról is, hogy kiírásra kerül menetrend szerint a Művelődési Ház intézményvezetői pályázata is, amelyet hamarosan közzé tesz az Önkormányzat a honlapján és a Kikiáltó felületén is.

Az avar és növényi hulladék nyílttéri égetéséről szóló rendeletet végül nem módosította, illetve szigorította a testület, a napirendi pontot a következő ülésen újra tárgyalják.

Minden más információ és esemény, amely az üléseken történt, a 2023-ban is rendszeresen készülő, vágatlan videófelvételeken megtekinthető!