Kedves Gyerekek! Ne unatkozzatok a nyáron! Gyertek velünk kalandozni a Falumúzeumba!

Állatbarátoknak – kedvenceink a házban és a ház körül július 4-július 8-ig

Heinczné Cserni Katalin vezetésével ismerkedünk kedvenceink életével, szokásaival: kutyák, teknőcök, báránykák, halak és egyéb állatok a közelünkben.
Részvételi díj: 25.000.- Ft (itt már csak néhány hely foglalható!)

 

Hívd a Nagymamát! – július 11-július 15-ig nagymamák és unokák közös programja

Végvári Györgyi és a vállalkozó szellemű nagymamák vezetésével kirándulások a környékre, hajókázás, kerékpározás, kisvonatozás, játszóterezés, piknik a Duna-parton. Ide még lehet jelentkezni, akár Nagymama nélkül is!
Részvételi díj: 25.000.- Ft, nagymamáknak ingyenes

 

Kisháziasszonyok – főzőcske és sütögetés – július 18- július 22-ig

Zelei Bori és Kenderes Margó segítségével betekintünk a főzés és sütés rejtelmeibe: Kinga segítségével sajtot is készítünk, csokis édességeket és egyéb nyalánkságokat csinálunk, amit haza is lehet vinni, vagy helyben elfogyasztani.
Részvételi díj: 25.000.- Ft.

 

Indiánok

Zelei Danival a megszokott módon kalandozunk július 18-tól július 22-ig.  Tudtad, hogy a kismarosi szigeten régebben indiánok tanyáztak? Nyomukba eredhetsz, minden olyasmit csinálhatsz, amit dédszüleink, amikor indiánost játszottak. Jelentkezni 6 éves kortól lehet.
Részvételi díj: 25.000.- Ft.

 

Használd a füled és a kezed! – zenés játékok és kézművesség – július 25-július 29-ig.

Zenetanárok vezetésével ismerkedés a hangszerekkel, népi játékok, kézműveskedés, látogatás a Zene Házába, táborzárásként pedig élő zenés vigadalom.
Részvételi díj: 25.000.- Ft.
A Zene Házába való kirándulást nyitottá tesszük, bárki jöhet, amíg megtelik a busz (ennek költsége a részvevők számától függ)!

A táborok részletes programjait a jelentkezőknek később elküldjük, érdeklődni a 30/965-1373-as telefonon lehet. Az árak irányadók: kedvezmények igénybe vehetők egyéni megbeszélés alapján. Jelentkezési lap kitöltésével és 5000.- Ft előleg kifizetésével lehet jelentkezni Végvári Györgyi programszervezőnél.

A létszám limitált, ezért kérjük előzetes regisztrációjukat a következő e-mailcímre:

csillagjarotabor@gmail.com

Helyszín: a Falumúzeum (a Riener-ház és az udvara) Kismaros, Kossuth L. u. 21.
Időpont: 2022. július 4-2022. július 29-ig
Résztvevők: 6-12 éves korú gyermekek Kismarosról és környékéről