Változtak a bizottságok

0
1037

A képviselő-testületben bekövetkezett változások nyomán nem csak a képviselők személye, de a bizottsági struktúra is megváltozott. A korábbi öt bizottságból, három lett. Az így létrejött egyik új bizottság neve Pénzügyi, Ügyrendi és Településfejlesztési Bizottság lett. Élére Moór Róbertet, az Oktatási és Kulturális bizottság korábbi elnökét javasolta a polgármester, aki vállalta a felkérést. A bizottság tagjai Burik Vilmosné, Haraszti Zsolt, Moór Róbert, Pálmai Attila és Ógel János képviselők, külső tagjai pedig Jakobszen Gábriel és Béres Sándor.

Az Oktatási és Kulturális Bizottság szintén átalakult, a feladatköre kiegészült a Sportbizottság munkájával. Az így összevont testület neve Oktatási, Kulturális és Sportbizottság lett. A bizottság elnökének a polgármester javaslata nyomán Haraszti Zsoltot választották. A testület tagjai az elnök mellett Burik Vilmosné, Pálmai Attila, Moór Róbert és Ógel János képviselők, külső tagok pedig Erdővölgyi Emilné, Pálmai-Burik Éva, Csillag János és Ladányi Károly.

A Szociális- és Egészségügyi Bizottság elnöke változatlanul Burik Vilmosné maradt. Az eddig is a bizottságban dolgozó Pálmai Attila képviselő mellett Haraszti Zsolt lett még tag, Gelle Katalin és Végvári Györgyi pedig továbbra is külsős tagok.

A képviselők döntöttek a Települési Részönkormányzatról is. A régóta elnök nélkül működő grémiumot megszüntették.