Az adomány célba ért

0
885
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Szombaton 15 órakor Haraszti Zsolt önkormányzati képviselő és Bott Máté, a BÉE egyesület tagja, átadtak Molnár Péter úrnak és feleségének 245.000 Ft-ot, a leégett házuk felújítási költségeinek fedezésére. Kismarosi civilek kezdeményezésére, a Börzsönyligetiek Érdekképviseleti Egyesületének szervezésében közzétett adománygyűjtési akcióban, február 29-ig 21 embertől (családtól) érkezett felajánlás. Az adományozás módja, a BÉE számlájára való utalás volt. Innen került egy összegben felvéve a pénz a kedvezményezettekhez, akik aláírásukkal igazolták is az átvételt. A szervezők – és így a Kismarosi Kikiáltó is – ezúton is kifejezik köszönetüket mindazoknak, akik a jó cél érdekében adakoztak! Jó érzés olyan településen élni, ahol a bajban összefognak az emberek.

Külön köszönet még a szervezési munkáért Szekeres Sándornak, a BÉE elnökének, a tárgyi adományok koordinálásáért Végvári Györgyinek, a pénzbeli adományt nyújtó Fortuna SC-nek, a nagymarosi Piramis Építőháznak a gyártók által adományként felajánlott építőanyagok beszerzéséért, a Kismarosi Katolikus Egyházközségnek a támogatásért, a Kismarosi Önkormányzatnak, ahonnan először érkezett segítség, és nem utolsó sorban a Katolikus Karitásznak, akik vállalták az újjáépítés lebonyolítását.

Bár a lelkes kismarosi civilek segítségével a háztetőre borított esővédő nejlon állja a strapát, és az égett törmelék is már egy ideje eltűnt az udvarról, reméljük hamarosan új tető és fal is épülhetnek a romok helyére.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fotók: Aradi Szilveszter