Véget ért a Színjátszó, az Ügyes kezek, a Karitász és az Állatbarát tábor

0
1243

Félidejéhez érkezett a nyár, ezzel együtt a kismarosi művelődési ház által koordinált nyári napközis táborok is. Előre látható volt a nagy érdeklődés, hiszen a járvány miatt sok szülőnek nem maradt már szabadsága, így örült, hogy gyermekét biztonságba tudhatta. Július 17-ig a következő táborok zajlottak le: Színjátszó, Varró, Karitász és Állatbarát táborok.

Telt házzal működött mindegyik, szerencsére a helyszín és az időjárás is megfelelt a programoknak. A programvezetőkön kívül közösségi szolgálatos fiatalok és diáksegítők is igyekeztek mindent megtenni azért, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Príma ebédet szolgált föl nekünk – jó szokás szerint – a Patak vendéglő, és kivették a részüket a munkából a művelődési ház munkatársai is. Támogatóink jóvoltából nagyon baráti árat tudtunk megszabni; ezúton is köszönjük nekik!

Mindent elmondanak az elmúlt időszakról a képek, csak úgy sugárzik róluk a derű! 20-án kezdődik az újabb etap: ha annak is vége, szeretnék köszönetet mondani majd név szerint a közreműködőknek. Addig is mindenkinek jó egészséget, vidám nyarat kívánok minden táborozó gyereknek!

Végvári Györgyi szervező

A Színjátszó tábor néhány pillanata:

Képek az Ügyes kezek táborból:

Ilyen volt a Karitász tábor:

Az Állatbarát tábor fotói:

Fotók: Révuti Norbert