Vizsga, tábor, pihenés, majd felkészülés

0
1268

A 2017-es karate vizsga is sikeresen lezajlott: klubunk közel 60 karatékája tett sikeres vizsgát.
A kisebbek Kismaroson adtak számot tudásukról. A megmérettetésre Kósa László 3. danos és Németh Ferenc 1. danos karate mestert hívtam meg, hogy emelje a vizsga színvonalát. Citrom övtől, már Káposztásmegyeren, a központi vizsgán vettek részt a gyerekek, ahol  nyolc fekete öves bírálta el a gyermekek tudását.
k42
A nyarat megkezdve elindultak a táborok is, első közös szövetségi edzőtáborunk a Csattogó-völgyben volt, majd azt követően a Kismarosi Művelődési Házban napközis tábort tartottam 5-10 éves korú gyerekeknek. Szerencsére zökkenőmentesen teltek a napok és programok, amelyeken mindenki nagyon jól érezte magát.

IMG_7703

A következő tábor Ráckevén lesz, mely már az Európa-bajnokságra való felkészülés egyik pillére, itt Zsilka László 2. dan-os karate mesterrel fogunk együtt edzeni, ő tartja a formagyakorlat tréningeket én pedig a küzdelmet.
Augusztusban megkezdődik az önálló Eb felkészülés, majd a hónap végén egy bejárós alapozó edzőtábor lesz, ami kimondottan a felkészítő program része. A táborra várhatóan több egyesületből, klubból érkeznek karatékák és lesz  WKF referee,  „A” minősítésű bíró vendégünk is az edzőmérkőzésekre.

Kellemes pihenést és sikeres felkészülést kívánok mindenkinek!

Kelemen Ákos