Isten éltesse falunk időseit!

0
1038

Október 7-én ünnepeltük Kismaros időseit a művelődési házban.

A műsor keretében elsőként Bergmann Emese óvónő vezetésével a Kis Morgó Óvoda Barátcinege csoportja állt színpadra, őket a Vilcsek Gyula Általános Iskola 3. osztályosai követték Pauerné Kallhammer Mónika és Konstreacki Anikó Eszter közreműködésével. Körömi Ferenc szavalata és Neubauer Rudolf köszöntője után a Marus Hagyományőrző Tánccsoport, majd Csuja András vezényletével a Szokolyai Dalárda örvendeztette meg a közönséget.

Kismaros legidősebb hölgye a 98 éves Bonifert Istvánné (ő nem tudott részt venni az ünnepségen), a legidősebb férfija pedig a 92 esztendős Halmosi József, ez alkalomól Neubaer Rudolf polgármester gratulált. 

Isten éltesse falunk időseit!

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”489″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”100″ number_of_columns=”6″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/elnimusz/public_html/www/kismarosikikialto/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]