Rézi előtt tisztelegtünk

0
1981

Köszöntővel és kiállításmegnyitóval indult a művelődési ház előtti ivókút leánykája, Rézi előtt tisztelgő programsorozat, amely egyúttal a német nemzetiségi iskolák találkozójaként is zajlott október 13-án.

A tárlat a Német Nemzetiségi Önkormányzat ez alkalomból meghirdetett pályázatára benyújtott munkákat foglalja magába. Létrejöttét a kismarosi iskola részéről Buzásiné Ivettnek, Horváth Katalinnak, Kontreczki Anikónak, Magda Bálintnak és Pálfi Andreának köszönhetjük. Nagymarosról Poldaufné Ambrus Judit, Szokolyáról Laufer Tamás, Visegrádról pedig Bozóki Mariann által érkeztek meg az alkotások. A zsűri tagjai Árkosiné Alpári Katalin, Pintér Tünde és Wiedermann Katalin voltak.

A díjátadókat, az iskolás és a helyi hagyományőrző csoportok előadásait követően gyermek és felnőtt táncház várta az érdeklődőket.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”490″ override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”90″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”100″ number_of_columns=”6″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” template=”/home/elnimusz/public_html/www/kismarosikikialto/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails”]