A tavalyi évhez hasonlóan – bár az idén a koronavírus miatt csak szűk körben, a biztonsági előírásokat betartva – Grauszmann György Verőce, Heinczinger Balázs Nagymaros, Neubauer Rudolf Kismaros, Némethné Pintér Csilla Szokolya és Plachi Attila Kóspallag polgármestere ünnepség keretében köszönte meg a Verőcei Rendőrőrs illetékességi területén végzett egész éves, áldozatos munkáját.

A települések vezetőitől Nagy Attila rendőr alezredes úr, az őrs parancsnoka vette át a csapatának címzett ajándékcsomagokat december 16-án a Kismarosi Közös Önkormányzati Hivatal udvarán.

„A 2020-as év különösen nehéz volt, hiszen a világjárvány a közbiztonsághoz kapcsolódó alaptevékenységeinken túl pluszfeladatokat rótt ránk. Ilyen volt többek között a házi karanténban lévők ellenőrzése és a kijárási tilalom betartatása, de részt vettünk a letkési határátkelőnél folyó munkában is. Elmondható, hogy a Verőcei Rendőrőrs személyi állománya minden területen helytállt és az öt település polgárai a következő évben is számíthatnak ránk.” – közölte lapunkkal Nagy Attila őrsparancsnok az eseményt követően.

Szöveg és kép:

Révuti Norbert