A kommunális hulladékot bármilyen zsákba ki lehet tenni, maximum 120 literig az üdülőövezeti ingatlantulajdonosoknak, de zöldhulladékot ebben a zsákban nem szállít el a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft – ez következik a cég tájékoztatójából, amit a kismarosi hivatalnak küldött.

Mint írják, a járvány miatt  zárva van az ügyfélszolgálat, így az üdülő övezeti ingatlantulajdonosok nem tudták átvenni a kommunális hulladékszállításhoz szükséges zsákokat. Ezek helyett bármilyen zsák megfelel, ha azt szépen, összekötve készítik ki a kukásautónak. Azonban van egy kikötés: csak kommunális  hulladék lehet benne.

Itt a szó szerinti körlevél:

ÜDÜLŐINGATLANNAL RENDELKEZŐK FIGYELMÉBE

Értesítjük kizárólag azon üdülőingatlannal rendelkező Ügyfeleinket, akik az idei üdülőszezonra járó emblémás zsákokat még nem vették át, a járványhelyzet okozta akadályoztatás miatt, bármely 120 literes űrtartalmú zsákban kihelyezhetik kommunális hulladékukat.

A közszolgáltatás jogosult igénybevételének időtartama alatt, hetente 1 db max. 120 liter űrtartalmú zsákban, annak tetejét gondosan összezárva,kizárólag kommunális hulladékot helyezhetnek ki.

Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük!