Programkavalkád a suliban

0
629

Mozgalmasra sikeredett az utolsó teljes tanítási hét a vakáció előtt, a Vilcsek Gyula Általános Iskolában.

Szerdán reggel minden osztály kirándulni indult, s habár az időjárás előrejelzések nem voltak túl bíztatóak, igazi jó idő kerekedett aznapra. Voltak akik túrázni mentek, voltak várlátogatások, barlang, strand, és volt olyan osztály is, aki a Csodák Palotájába látogatott el.

Csütörtökön DÖK, azaz diákönkormányzati nap volt, a tanulók ismét tanszerek nélkül mehettek iskolába. Amíg az alsó tagozatosok a Cimbora együttes gyerekkoncertjét élvezhették a művelődési házban, addig a felsősök Kismaros utcáit járva különböző feladatokkal birkózhattak meg.

Csütörtök délután a fellépéseké volt a főszerep. Szintén a művházban került megrendezésre a Sulipódium. Ezen az eseményen rendszerint a tanulók angol és német nyelven adnak elő a színpadon. A program fergetegesre sikerült, a több, mint két óra alatt jobbnál-jobb, humorosnál-humorosabb előadásokat láthatott a kíváncsi közönség. Az idegen nyelvű műsorok mellett az iskolában működő Rajkó Tálentum Alapfokú Művészeti Iskola zene -és tánctagozatának diákjai is szerepeltek.

A pénteki napon a ballagásé volt a főszerep, de ez már egy másik történet lesz.

 

Csadó Klaudia Bernadett