Meglepően kedves levél érkezett a szerkesztőség postaládájába, aminek okán gondolkodás nélkül megítéltem az eddig nem létező, de a gesztus erejénél fogva szinte önmagát megalkotó „Legfigyelmesebb Kismarosi Polgár 2020” címet a levélírónak.

Kiss Zoltán azért írt, mert a Gálhegyi-Cinke kereszteződésben szombaton fennakadást okozhat a forgalomban a szennyvízszippantós kocsi, amit ők rendeltek a munka elvégzésére. Zoltán szerette volna, ha ez az információ időben és sokakhoz eljut, mentesíti az arra járókat az esetleges bosszúságtól.

A gesztus mindenképpen rendkívüli, azt pedig külön köszönöm, hogy a Kismarosi Kikiáltót is megtisztelte az információval. A kérésnek a lehető leggyorsabban eleget téve, közöljük is a levelét:

„Kedves Börzsönyligeti Lakótársak!

2020.12.05.-én szombaton délelőtt 08 – 10 óra közötti idősávban a Gálhegyi út 86. szám előtt (Gálhegyi út – Cinke utca saroktól picit feljebb)

szippantási munkákat végeznek, melynek következtében forgalmi fennakadások várhatók.

Javasoljuk, hogy a fent jelzett időszakban gépjárművel való közlekedésre a Cinke utca-Héja utca útvonalat használják.  A munkavégzés szerencsés esetben körülbelül 1 órát ölel fel.

Mindenkitől szeretnénk elnézést kérni előre is az okozott kellemetlenségekért!

Üdvözlettel

Kiss Zoltán”