Wado Európa-kupán küzdött Lucza Gergely

0
1374

2018. november 17-én rendezték meg az idei Wado Európa-kupát Portugáliában. A versenyre 21 országból érkeztek versenyzők és közel 500 nevező volt. A Torony SE kismarosi klubjából Lucza Gergely (15) indult kadet +63 kg-os kategóriában.

Hosszú idő után ismét Magyarország lett a legeredményesebb nemzet a megmérettetésen: 16 Bronz, 10 ezüst és 10 arany éremmel.

Gergő az augusztusi Angliai világkupán a harmadik helyen végzett, sajnos a mostani verseny kevésbé volt kedvező számunkra. 0-1-es kezdés után sikerült megfordítania a mérkőzést 2-1-re, amit tartott is a mérkőzés feléig, ezt követően Skót ellenfelének kedvezett a tatami.Gergő teljesítményével nagyon elégedett vagyok az eredménytől függetlenül, az egész csapat támogatása és felkészülése példaértékű a helyi közösség számára.Ezúton is szeretném megköszönni a szülők, a szurkolók támogatását, a csapattársak segítségét, a versenyzők munkáját, a Művelődési Ház, Kismaros Község Önkormányzata, valamint a kismarosi Málnalevél Patika támogatását.

Kelemen Ákos